- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
[link]
Ekkora egy fostalicska kamerát ami ebbe a szarba van hihetetlen. Rohadék hátulról jól besunnyogott. Levágtam az elejét, mert percenként 160x haltam meg, mikor az ember egy hét állás után áll neki tolni még nincs ráállva az agya meg a keze, kell egy kis idő. Most nálam ez nem jött el, úgyhogy pihentetem tovább. Nehezebb lesz kijutni amúgy, mint befele volt, kint messze voltak nehezen találtak el, jó búvóhelyek. Foson van már a ruhám is és persze abból nem hoztam másikat, vérzés meg golyóálló képződménnyel próbálom feljebb nyomni. Lőszerem is ebbe van csak, meg az AKM-be.
Kinyírom az összeset, majd visszamegyek felszedni az összes cumót. Kőgazdag leszek utána.El is fog kelleni, ha az erőműnél ennél is brutálabb arra rá kell kegyetlenül edzeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest