- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
O.L. 2.2
Tegnap este elértem az erőművet jól felpakolva,490 kilóval tele fegyverekkel és 1 abszolútum artifak-al az gatyómban.Az első 5 percben sikerült leszednem 1 alacsonyan szálló helikoptert Rpg-vel,majd jól megtizedeltem az erőművet védő gyalogsági egységeket.A szarkofágban laza volt a hangulat,hamar beadták a derekukat az egyszemélyes túlerőnekMajd teleportálás után a főgané benyelt 4 Rpg rakétát és pár krézi gránátot,de megfeküdte a gyomrát mert elfeküdt és nem b@szogatta tovább az agyamat a kókler!
Pár percre rá,utolért 1 kitörés és láss csodát én is beadtam a kulcsot /valamit elqrtam az artifak kombinációval/úgyhogy 6.próbálkozásnál sikerült beülnöm a Btr-60 ba és éppen hogy bejutottam az erőműbe.Kifelé menet Piripócsban végre csatlakoztam a Monolit-hoz,nagyon jó kis banda,váltottam pár szót a góréval,kicsit felQrtam az agyát és beverte a fejem!
Most 11 fővel a hátam mögött/2 Rpg-s,2 Svd-s a többi gyalogsági fegyóval/megyünk rendet rakni a zónába!
Igazi hitgyülis banda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő