- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
O.L. 2.2
Tegnap este elértem az erőművet jól felpakolva,490 kilóval tele fegyverekkel és 1 abszolútum artifak-al az gatyómban.Az első 5 percben sikerült leszednem 1 alacsonyan szálló helikoptert Rpg-vel,majd jól megtizedeltem az erőművet védő gyalogsági egységeket.A szarkofágban laza volt a hangulat,hamar beadták a derekukat az egyszemélyes túlerőnekMajd teleportálás után a főgané benyelt 4 Rpg rakétát és pár krézi gránátot,de megfeküdte a gyomrát mert elfeküdt és nem b@szogatta tovább az agyamat a kókler!
Pár percre rá,utolért 1 kitörés és láss csodát én is beadtam a kulcsot /valamit elqrtam az artifak kombinációval/úgyhogy 6.próbálkozásnál sikerült beülnöm a Btr-60 ba és éppen hogy bejutottam az erőműbe.Kifelé menet Piripócsban végre csatlakoztam a Monolit-hoz,nagyon jó kis banda,váltottam pár szót a góréval,kicsit felQrtam az agyát és beverte a fejem!
Most 11 fővel a hátam mögött/2 Rpg-s,2 Svd-s a többi gyalogsági fegyóval/megyünk rendet rakni a zónába!
Igazi hitgyülis banda!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest