Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Csak este működik! Ja és arra figyelj oda, hogy mivel este van ezért támadnak a szörnyek rendesen... Olyan helyen alukáljál, ahol védve vagy tőlük. én legtöbbet Agroprom csatornarendszerében kreáltam relikviákat, ott tudsz aludni Strelok búvóhelyén. Vagy pedig Yantar és a Bár közötti részen (Rostock). Ott is van 1 pár hely ahol elehet bújni a szörnyek és a banditák elől. Figyelj oda a blowout-ra.
Amúgy nagyon eltalálták ezt a transmute dolgot! Pénzkeresési lehetőségnek nagyon jó ötlet, kreáltam már annyit, hogy rohangálok yantar-ba a profhoz eladogatni. Ugyan is Ő adja érte a legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield