Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Yettel topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrom
tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
Csak este működik! Ja és arra figyelj oda, hogy mivel este van ezért támadnak a szörnyek rendesen... Olyan helyen alukáljál, ahol védve vagy tőlük. én legtöbbet Agroprom csatornarendszerében kreáltam relikviákat, ott tudsz aludni Strelok búvóhelyén. Vagy pedig Yantar és a Bár közötti részen (Rostock). Ott is van 1 pár hely ahol elehet bújni a szörnyek és a banditák elől. Figyelj oda a blowout-ra.
Amúgy nagyon eltalálták ezt a transmute dolgot! Pénzkeresési lehetőségnek nagyon jó ötlet, kreáltam már annyit, hogy rohangálok yantar-ba a profhoz eladogatni. Ugyan is Ő adja érte a legtöbbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield