- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #549 üzenetére
én eddig nem láttam hivatalos infot az új patchről... kerestem 1.004 és 1.005 néven (mivel az 1.002 is kimaradt ezért lehet h a köv. az 1.005 lesz..) de semmi hivatalos...
viszont stalker 2-ről vmelyest talán igaz az hogy 2010-re ígérik a GSC-s srácok és X-Ray 2-es engine-nel fog futkosni -
Winner_hun
félisten
Következő patchről van valami infó?
-
SzöleTM
csendes tag
válasz
Larry303 #547 üzenetére
Érdekes dolg ez... van, hogy eltűnik, de akkkor, ha video beállítást változtatok=gamma, stb) és van, hogy ki-be kapcsolom a beállításoknál, és műxik, van hogy nem ...észrevettem, hogy akkor nem emgy a dolog, ha egyik pályarészről a másikra lépés után történik a dolog. Ilyenkor azt teszem, hogy visszamegyek a másik pályára és ott ugyanezt eljátszva bejön.
FONTOS: azt a srácot, aki a Bárnál a lejáratnál jobbra az ajtó mögött áll és aszondja, hogy menjek be, hogy lehet megközelíteni? mert hiába van kiírva, hogy nyomjam meg a gombot, hogy kinyilljon az ajtó, nem nyílik....Valaki? -
gondolom moddoltad vmivel a játékot... elképzelhető hogy eltűnik... semmi esély rá hogy visszahozd...
na jó csak viccelek... egy kis nyerészkedés, meg ügyesség és pillanatok alatt vissza lehet varázsolni... fogsz pl egy Total Commandert megkeresed a C:\Documents and Settings\All Users\Documents\stalker-shoc mappát és abban van egy olyan fájl, hogy user.ltx... ezt kell módosítani! vmivel megnyitod azt a fájl (pl a TotalCommanderben F4-gyel szerkesztés, vagy sajátgépből egy jegyzettömbbel) és a hud_crosshair off-ot átírod hud_crosshair on-ra... majd elmented és indíthatod is a monszták gyilkolását -
SzöleTM
csendes tag
Hali!
Skacok, eltűnt a célkerezstem és hiába állítgatom a game-nél, nem jön vissza!!! ilyenkor mi a teendő?most megyek az alagútban és kinézett nehéz így lezúzni azt a sok majmot...:\
kösze -
Winner_hun
félisten
Következő patchről van valami infó?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Tegnap felraktam a transport mod-ot, hát a járművek elég gyengék. De legalább gyorsabban lehet közlekedni
-
rup1u5
nagyúr
van az a bizonyos ajtó amihez föl lehet mászni a red forrestnél ha jól emlékszem.
namostan, annak mi a kódja?
szeretnék bemenni. emlékszem, hogy itt vagy az elöző topikban valaki írta már de nem találom. -
Djuree
félisten
válasz
ROBERTOH #522 üzenetére
van azért egy bug ezzel:
nem tom már melyiket, de nem lehet rátenni a megnevezett fegyverre a gránátvetőt, pedig írja hogy arra is való, de mégsem megy fel
többi az stimmel.
legjobb a gyorstüzelő távcsöves gránátvetős AK
nagyon faszáúl néz ki és jó is, másodjára ezzel vittem végig, hát nem volt könnyű, de a hangulat miatt megérte -
10GoBall
aktív tag
Egy érdekes bug.
Előljáróban: a gémet másodszor játszom.
Dark Valleyban a küldetés azzal fejeződik be, hogy találd meg az X18 labor bejáratát és hozd el onnan a doksikat.
Na én már voltam a laborban, vagy 10x és természetesen a doksik is megvoltak már az első behatoláskor, mégsem lett befejezett ez a küldetés. Hiába megyek visza a csaposhoz, ő sem látja a nálam lévő doksit. Természetesen így nem is ad következő feladatot. Szóval bolyongok a pályákon, egy befejezetlen küldivel a zsákomban. -
-
viktor82
őstag
Bocs kétszer ment!
-
-
Detox!
senior tag
thx
Nos: köszi az infót, mégha egy kicsit hogyismondjam butusnak nézel is. Term mindenkit leraboltam akit lehetett és minden műtárgyat összeszedtem (megnéztem a rejtekhelyeket), szvsz csak így lehet 200K-m
A katonáknál lévő fegyók viszont soxor nem passzolnak, az enyémekkel és így a skulló sem ugye., obokan lőszert hiába akarnék Vintarba, GP37be, SVDbe rakni.. Szal nem kell egyből hülyének nézni az embert. Na nembaj úgyis már rég fordult elő ilyen... -
a Brain Scorcher (legyen magyarul agyperzselő) antennákból áll... ezeket kell majd lekapcsolni... amíg odáig eljut az ember, addig rengeteg ellenfélt le lehet/kell ölni... és azoknál nemcsak azért van fegyver, hogy téged megöljenek, hanem azért is, hogy azt te felvehesd és magaddal cipeld... nem... nem játékból... azzal lehet lőni... és még ammo is van hozzá a bácsinál, akitől a fegyvert loptad... nem kell a kereskedőtől venni fegyvert, sőt.. semmit nem kell venni (max kaját ha nagyon sürgős, meg kötszert, de az is van a hulláknál bőven) lopni kell, ahogy a többiek is csinálják... mert aki nem lop az majd megbánja (továbbra is a játékról beszélek, nem tértem ki..
) [van egy megérzésem, hogy melyik befejezést fogod kapni]
a pultosnál meg a tudósnál van bőven rakomány, olyan lőszerek, amelyek a későbbiekben jók lesznek az ''újabb fegyverekbe''...
a ''kordonos pali''-n nem tudom kit értesz... talán csak nem a Tradert? aki a legelején van a föld alatti pincécskében? nála is vannak néha jó fegyverek, de mint mondtam, semmit sem kötelező megvenni...
a gránátvetőket úgy lehet felrakni a fegyóra, hogy először is megfelelő fegyó kell a gránátvető alá (az Inventoryban a gránátvető leírásában le van írva, hogy melyikre megy fel..) aztán ha már tudod akkor magadhozveszed azt a bizonyos fegyvert (mondjuk Obokan) és a gránátvetőre jobb klikk, majd attach to weapon (csatolja a fegyverhez)
sok sikert... ha más kérdésed támad akkor... hát... itt vagyunk -
Detox!
senior tag
Hali!
Lenne egykét kérdésem:
Most ott járok amikor vmi antennát kell átkutatnom, X16 meg X18-as labar már megvolt. Szal a kérdésem az lenne hogy hol van vmi nagyobb volumenű (sokminden van nála) kereskedő?? A pultosnál meg a tudósnál alig van vmi, SVD2 lőszer meg absz. nincsés nehézkes mindig visszamászni a kordonos kereskedőhöz.. Meg érdekelne még hogy azon kívül a fegyókon kívül amiket a kordonos palinál kapni, lesznek-e a későbbiekben még új stukik, páncélok? egyébként tele vok lóvéval 200K rubelem van
. Jahh meg még1 uccsó: hogy lehet a gránátvetőket felrakni a fegyókra?
Sry a sok lámaságért és előre is thx -
True
aktív tag
Hy ALL. 1.003 patchez nem tudtok ''nem demó'' trainerről véletlen?
Megköszönném... -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
ROBERTOH #505 üzenetére
Huh, snorkok meg bloodsuckerek egy csomószor rám hozták a parát a hirtelen felbukkanásaikkal. Nagyon utáltam őket, főként mikor a franc tudja honnan előkerültek a kis föld alatti labirintusokban.
Poltergeist-el lehet találkozni a játék folyamán vagy a PDA-ban leírtak alapján csak a hangját lehet hallani?
[Szerkesztve] -
Retekegér
MODERÁTOR
[Vigyázat!!! SPOILER!!!]
Strelokot nem fogod megtalálni, mert a későbbiekben rájössz, hogy te magad vagy Strelok. Majd a doktor fog annak szólítani, mikor visszamész a titkos búvóhelyre, persze miután beszéltél a Vezetővel a Cordon-nál.
Ha X16-ból elhoztad a titkos doksikat Ghost-tól, akkor ott nemigen van már mit csinálni... -
Primőr
aktív tag
Én már megcsináltam az x16-ot, aztán most kezdtem beszélni a bárbeli informátorral, és jópárezerért dünnyögött vmi lényegtelen dolgokat sterelokról. erre most újból bezöldüllt az x16 bejárata a térképen, mintha még nem jártam volna ott...... strelokot sikerült vkinek megtalálni?-..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest