Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Bencom ™ #4752 üzenetére

Ezt a részét értem a történetnek. Az a fura, hogy ezek a mutánsok a manipulálás során bekövetkezett katasztrófa hatására alakultak ki, és ezután lett a zóna olyan, amilyen. A labor viszont arra utal, hogy valaki(k) kísérleteztek is rajtuk. Szerintetm a tudat volt az, a célja pedig összefügg a nooszféra megjavítására tett törekvésekkel, azon belül pedig elsőnek saját védelmükkel (hiszen komoly gondjaik voltak a stalkerekkel, meg a katonákkal is, akik még egy szervezett hadműveletet is indítottak, nehézfegyverzettel). Szerintem itt ültették át a gyakorlatba a pszionikus sugárzás azon formáját, amely segítségével távol tarthatták az illetékteleneket (agyperzselő).

Szerk: szerintem a történet ezen része szándékosan titokzatos. Nem sokat tudni a C-tudatról meg a robbanás utáni időkről azon kívül, amit elmondtak (és ami a fősztorit, a strelok-szálat teljesen meg is oldotta), a mutánsokról, a kísérletekről a laborokban, stb. Mintha ez a szál háttérbe szorult (szorított?) volna. Remélem, a Clear Sky felfed még néhány titkot, hiszen az remélhetőleg közelebb lesz az eseményekhez.

Mindenesetre továbbra sem világos teljes értékűen a kapcsolat az X-laborok és C-tudat között (az agyperzselőn kívül).

Új hozzászólás Aktív témák