- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaj hát dehogynem...
olyan kellemes élmény volt mikor visszafelé menet épp az Army Warehouse-os térképet töltötte be, és betöltés után az fogadott hogy a térkép sípol mint állat, mert nem győzi számolni az ellenséget... akkor kaptam az arcomba 30erősen felvegyverezett (talán freedomos) katonát, 3-4 darab bloodsuckert, 4-5 farkasos-kutyás-izét, meg megszámlálhatatlan mennyiségű sima kutyulit... nagyon örültem mikor nekemugrottak egyszerre... persze hogy meg is haltam.. újratöltés és megint ez a kép várt... elbújtam valahova és a teljes ammo készletemet feláldoztam mire sikerült ''végső álomra'' bírni mindenkit...
(de az az army warehouse a legjobb az egészben.. bemegyek.. van bent 20-25 katona, elbújok a házban, észrevesznek, jönnek, lelövöm őket (ilyenkor ott fekszik előttem 20-25 holttest a 6600asom meg vért izzad mire kiszámolja a poligonjaikat... szegény) erre megint pittyeg a térkép hogy újabb ''frontátvonulás'' várható... és újra annyian jönnek... és marhára nem éri meg rájuk pazarolni a lőszert...
szóval ARMY WAREHOUSE az elkerülendő helyek közé tartozik... hacsak nem vagy velük nagy haverságban
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest