- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
MPowerPH #4172 üzenetére
Igen ha engedély nélkül mész be míg nem vagy tag, lelőnek, ez elég egyértelmű... amúgy jó fegyvereik vannak, gauss sniper, meg groza, és mindehhez egy rakat lőszer.... én azon buktam be hogy a teljes BAR területét kiírtottam, de maradt egy Duty-s a kocsmában lenn, és mikor lementem, kapásból leszedet... vicces hogy ő elő tudta venni a fegyverét, én meg nem -.-
Mentés meg persze nem volt csak jóval előbbről... utána meg inkább kihagytam az "irtsuk ki a kötelességieket" fejezetet, és inkább a szabadságiakat írtottam ki... az amúgy sokkal nagyobb játékélményt nyújt: elmész barrierhez, az a kb 15 szabadsági nem veled van hanem ellened, le kell szedni mindet, és utánuk még jön az a kb 20 monolithos, akiket amúgy a szabadságiak segítségével kellene leszedni... szóval ad egyet a nehézségi fokozatnakNameg a Kill Lukash küldetést úgy megcsinálni, hogy ne haljon meg Skull, aki általában legelől megy, különben ugrott a jutalom, az is egy kisebb kaland volt.. el kellett érnem, hogy ne érje golyó, és még azelőtt ki kellett írtanom a tábort, mielőtt ők megérkeztek
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest