- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AthlonXP #2832 üzenetére
Nincs mit!
Fasza lesz ez a mód az biztos, csak még van mit rajt javítani. Ahogy olvasgatom hamarosan jön hozzá a 2.0-ás javítás, csak a srácnak kevés ideje van rá mostanában. Addig szerintem mindenképp várni kéne vele, bár én lehet azért továbbviszem. Az igazi gond, hogy nincs lemagyarosítva, mert azt írja a srác, hogy rengeteg emberrel kell beszélni, hogy tudd merre kell menni és egy csomó helyre csak akkor jutsz be, ha beszélsz xy-nal. Aztán van egy rakás eldugott doksi és kód, amit szintén csak a beszélgetésekkel tudsz kideríteni. Sajna a magyarosításról még hír sincs, nemtom mi lesz így, mert én most nem fogok hirtelen megtanulni angolul.
A javításokat itt találod, én is ezt a hármat tettem fel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest