- Milyen okostelefont vegyek?
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
VinoRosso #2350 üzenetére
Na, én is szívtam a gigasize-vel. Adok 2 linket ahonnan még megpróbálhatod, hátha.
[link]
[link]
Szívesen elküldeném, de sajna ilyen "kábeltévés" netem van és azzal nagyon sokáig tartana, ezért is írtam ezt a 2 linket, hátha összejön az egyik.
Ja, és innen van a 2 link: [link] ( legalul )Lauda: Úgytudom, hogy ehez nincs magyarítás. Bár ahogy néztem, szinte ugyanazok a szövegek, mint az eredetiben. Lehet meg kéne próbálni, hátha működik vele az, amit az eredetihez csináltak. Bár valahol azt olvastam, hogy az a magyarítás csak az 1.03-as patc-ig működik, utánna nem biztos.
Szóval nemtudom.
Amúgy nagy élmény autózni benne, én pl. üldözőbe vettem egy falkát, tök jó volt átmenni rajtuk...Csak anomáliákba nem szabad vele menni, mert azt szereti..
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest