- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
' Tzs , #16224 üzenetére
Beardet ha elkíséred a jantari átjáróhoz, megkapod azt, de előtte tisztítsd meg az utat. A mocsár felé, ahol a szolgálatosok táboroznak, mögöttük van egy völgy. De szerintem ez az átjáró nélküle is ott van ha oda mész. Beard árul tippeket, meg lehet nála venni az alagsor szellőzőjének rejtekhelyét is, akkor hamarabb megjelenik a térképen az alsó átjáró és a csőben lesz némi cucc is. Azt nem tudom még, hogy mire való még Beard. A társa javító készleteket kér.
Jelenleg még mindig a rendes Kordonon akciózom (kísérővel jöttem ide, mert az átjáró egy alternatív Kordonra vezet), megtaláltam a monolitos hullát a beoltott vasúti barlangnál, de egy teleport folyton visszalök. Ez rémlik az eredeti játékból, valami köze van a vasúti híd tetején levő buborék anomáliához, de az egyelőre csak az alagút elé visz. Nem jut eszembe mi volt itt a csel a CS-ban
Ez a feladat Szidorovicsnak kellene jó pénzért, remélem utána ad valami fontosabb tennivalót is. Beszéltem Wolffal valami nőkről, aztán elkísértem egy helyre ahol simán eltűnt mondván, hogy még találkozunk. Egy sztalker főnök folyton üzenget értem, de nem találom ki az... Megvan a Bárra vezető út és a Borongósra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB DDR5 / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő