- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut #15921 üzenetére
Hát ez elég furcsa ajánló
Én skippelem sztem ezt az eddig leírtak alapján. Az újságírót folytatnám, de ott meg nincs meg az a halom pénz. Hát így most nyomnom kell tovább a Chernobylite-ot
shield: "Most néztem az oldalamon, megint nem lehet letölteni, de ha kell felrakom valahová.
Most már tényleg kell egy jó oldalt csinálnom."
Ha gondolod küldj át nekem amit akarsz, szívesen kiteszem az oldalamra! Vagy tudok segíteni egy oldal elkészítésében is. De ha komolyabb terveid is vannak, akkor beszéljünk privátban valamikor
laris: köszi a fordítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest