- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Hát ez elég furcsa ajánló
Én skippelem sztem ezt az eddig leírtak alapján. Az újságírót folytatnám, de ott meg nincs meg az a halom pénz. Hát így most nyomnom kell tovább a Chernobylite-ot 
shield: "Most néztem az oldalamon, megint nem lehet letölteni, de ha kell felrakom valahová.
Most már tényleg kell egy jó oldalt csinálnom."
Ha gondolod küldj át nekem amit akarsz, szívesen kiteszem az oldalamra! Vagy tudok segíteni egy oldal elkészítésében is. De ha komolyabb terveid is vannak, akkor beszéljünk privátban valamikor
laris: köszi a fordítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én skippelem sztem ezt az eddig leírtak alapján. Az újságírót folytatnám, de ott meg nincs meg az a halom pénz. Hát így most nyomnom kell tovább a Chernobylite-ot
shield