- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem, az Ogse fordítással kapcsolatban. Még pontosabban, aki hajlandóságot érezne a lefordításához, jelezze és átküldeném neki az ezzel kapcsolatos dolgokat. Nem sokat haladtam vele, de a fordítandó fájlokhoz hozzá lehet férni. Nem akarom halasztgatni a fordítást, mert egy idő után elveszti a fontosságát, és soha nem fog elkészülni. Tavaly nyáron a Fotográfot nagy kedvel kezdtem el fordítani, amiből sokat tanultam. A fordítás elején sok segítséget kaptam tőletek, ami nemi s tudom, hogy megköszöntem-e. Most pótolom, Köszi a segítségeket! Fordítás közben, rájöttem, hogy legtöbb időt a kijelölés, beillesztés, vagyis az egér mozgatása viszi el. Ezen kis átalakításokkal sikerült javítanom. A fordítást én úgy csináltam, hogy egy komplett párbeszédet beillesztettem a fordítandó szövegfájlba, majd ott értelmeztem, és átírtam. majd így fordítottam tovább. 2-3-óra múlva a játékban ellenőriztem, és képernyőmentés alapján javítottam, ha kellett. A közben bejövő SMS-ekről is készítettem képeket, és azt is fordítottam. Kb ilyen volt egy esti fordítás, és ez így tartott hétről hétre hónapról hónapra. De elkészült három játék fordítás is, sőt az ST-2 több verziója is. Közben kiderült, hogy sokat hibáztam, tesztelni sem jelentkezett senki, ami dobott volna a munkakedven. Most egy bizonytalan időre felfüggesztem a fordítást Shield mimt topikgazda belerakhatod a fordításokat az összefoglalóba.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest