- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #11969 üzenetére
Ezek a DMX meg Stalkersoup modok időtlen idők óta készülnek már, és szerintem sose lesznek kész (meg játszhatóak se). Nekem úgy rémlik, hogy 2-3 évvel az alapjáték megjelenése után mintha már találkoztam volna a "levessel", aztán pár évente mindig próbálkozom az aktuális verziókkal, ám mindig szopás a vége. Egy időben fórumokat is olvasgattam a modról, ott írták többen, hogy a srác, aki csinálja, csak egymás mellé hegeszt pályákat, feladatokat, az optimalizálással, játszhatósággal nem foglalkozik.
Ha még mindig akkora bughegy, mint volt, akkor nem fárasztom magam vele, nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-2355U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Nintendo Switch Lite CFW 20.4 + 256GB microSD, Dual Boot + Atmosphere 1.9.4 + 3 hó garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest