- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Ez mind OK, de mért van az, hogy belém lőnek, kell a kötszer, de nyomban megéhezem, teszem a kötszert, eszem a kaját, vérzem, kötözöm, éhezem újra, eszem, és közben ugye a puskám használhatatlan és nem tudok elfutni sem - megöltek
. A zsákom tele van mindenféle kajákkal meg gyógyszerekkel, amiről azt se tudom mi micsoda, és nincs hely már se lőszernek, de legalább 2 fegyvernek se. Aztán meg kell ennem az egész kaját egy ilyen balhé alatt és mehetek újra kaját vadászni. A Kordon pályát még így kicsináltam, de itt jött egy hatalmas bug, ami nem engedett tovább. Fel kellett volna robbantanom a bunker ajtaját (Szidorovics bunkere), de hiába használtam a robbanószert, ez nem jött össze. Ugyanis a játék már startból nem adta be a "Szerezz robbanószert" feladatot - nem tudtam tovább menni. A sima SGM már jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A zsákom tele van mindenféle kajákkal meg gyógyszerekkel, amiről azt se tudom mi micsoda, és nincs hely már se lőszernek, de legalább 2 fegyvernek se. Aztán meg kell ennem az egész kaját egy ilyen balhé alatt és mehetek újra kaját vadászni. A Kordon pályát még így kicsináltam, de itt jött egy hatalmas bug, ami nem engedett tovább. Fel kellett volna robbantanom a bunker ajtaját (Szidorovics bunkere), de hiába használtam a robbanószert, ez nem jött össze. Ugyanis a játék már startból nem adta be a "Szerezz robbanószert" feladatot - nem tudtam tovább menni. A sima SGM már jó volt.