- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Copy Protection
The International (European, North American and Australian) versions of STALKER: Clear Sky use the TAGES copy protection system, while the Russian version of the game uses the Star-Force copy protection system. The game requires that the DVD be kept in the drive while playing, and TAGES also installs two system driver files called atksgt.sys and lirsgt.sys. Note that there are know startup problems due to TAGES, such as the system not recognizing the game DVD at times or opening the game in windowed mode - see the Troubleshooting Tips section for more details of workarounds.
Nekem régebben az európai lemezverziónál a TAGES-szel gyűlt meg a bajom. Innen letöltöttem (32- és 64-bites verziók) és telepítettem.
-
SaGa59
őstag
Ne a C:-re telepítsd. Kapcsold ki az UAC-t. Biztos, hogy rendszergazdaként futtatod? Be van állítva az indító ikonon, hogy úgy indítsa? Az, hogy te egyébként rendszergazda vagy a gépen, nem jelenti azt, hogy rendszergazdaként futtatod a játékot. Ahhoz vagy az indító lnk fájl tulajdonságainál kell beállítanod, vagy az exe-re jobbklikk után "futtatás rendszergazdaként" menüponttal kell indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest