- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
SaGa59 #37690 üzenetére
Lehet, hogy el kell vállalnod több munkát, hogy ismertebb légy, gondolom én.
Én arra jutottam, hogy kb. tavaszig jegelem. Addig kijavítják a sok hibát, talán sikerül jobban optimalizálniuk és a Fi-csoport is végez a fordítással. A MP-on olvastam, hogy bevállalták, ami jó hír.
Remélem sikerül nekik optimalizálniuk, mert nem fogok több százezret költeni egy játék miatt a gépre. Ha már annyira jól fog futni, mint a Chernobylite, akkor már elégedett leszek vele. Addig pedig próbálok ismerkedni a fájljaival, ami jól fog jönni, főleg, ha lesznek hozzá modok.' Tzs , nézz bele a végigjátszásba. Egyet találtam, remélem ez az [link] .
Victorio, ez tényleg jó, már többször meghallgattam. Össze is szorult a gyomrom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest