-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Laris:
Ha esetleg hirtelen lenne egy csomó időd nézz rá erre [Szindikátusi szerződés], hátha kedvet kapsz egy (remélhetőleg nem csak) számomra érdekesnek tűnő történet fordítására:
- új történet:
A zsoldosok megrendelést kapnak a 62. tétel beszerzésére. Megérkeznek Zaton-ra és elkezdik átfésülni a területeket. Majd megtudják, hogy az SBU egy ügynököt küldött a zónába. A zsoldosok úgy döntenek, hogy megsemmisítik az SBU ügynökét.
- új cselekményszál Pripyat-ban,
- új karakterek,
- új relikviák (jobb tulajdonságokkal),
- eddig bejárhatatlan területekre mostantól lehetőség van bejutni,
- új kereskedők megjelenése,
- eredeti fegyverek teljes arzenálja lecserélve az STCoP Weapon Pack mod szerint,
- új játékmenet (NPC intelligencia és a harci rendszer fejlettebb lett).A mod 2020 szeptember 24.-én jelent meg.
Próbáltam nem gugli trenszlétes fordítást beírni ide, így sikerült sry
Amúgy van új EXO ruha a modban ami szerintem q jó kinézetű lettKépek a modról: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest