- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Antonius1978 #37400 üzenetére
Antonius: igen...ha akarod tudom aktualizálni azt a fórumot is, az ingyenes tárhelyről áttenni a tzsweb-re. Én is ezt akarom, hogy megmaradjanak amiket írtam és innen is érdemes lenne pár hsz-t átvinni ám, mert az új fórum ötlete pont ennek a fórumnak a hiányosságaira is épülne. A könnyebb kereshetőség pld, mivel az itteni kereső funkció nekem nem jön be
Meg hát itt egy topicban van minden modhoz hozzászólás hatalmas a keveredés és átláthatatlan számomra.
SaGa: Boldog Szülinapot! Szép munka amit csinálsz gratulálok! Én még mindig várom évek óta azt a pillanatot amikor visszatérsz a mod fordításokhoz
Mint mondtam összedobjuk a pénzt a láda sör helyett ennyit szerintem a vérbeli stakkereknek megér egy modfordítás, vagy több
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest