- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
Zsolt!! #2252 üzenetére
Hát csinálj meg egypár olyan küldit, ami az általad választott frakció érdekeit szolgálja. Én pl. Morgan pda-ját a szabadságnak adtam. Mindig kérdezgetni kell az embereket, hogy a tudomásodra jutott információ vajon kit érdekelhet.
XBlades: Nekem persze sz@rt bármit is kezdeni a monolitos mesterlövészekkel. Itt is érvényesült a jó öreg "magad uram, ha szolgád nincsen" mondás.
Arról nem beszélve, hogy pripjatyban egyszerűen lelécel a csapattól. Azt hittem lesz valami mellék küldi vele kapcsolatban, de nem volt. Pedig jó lett volna egy jó hosszú monolitos küldetés is, mert pripjatyban elég kevés küldetés van ahhoz képest, hogy mekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest