Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
Zsolt!!
üzenetére
Hát csinálj meg egypár olyan küldit, ami az általad választott frakció érdekeit szolgálja. Én pl. Morgan pda-ját a szabadságnak adtam. Mindig kérdezgetni kell az embereket, hogy a tudomásodra jutott információ vajon kit érdekelhet.
XBlades: Nekem persze sz@rt bármit is kezdeni a monolitos mesterlövészekkel. Itt is érvényesült a jó öreg "magad uram, ha szolgád nincsen" mondás.
Arról nem beszélve, hogy pripjatyban egyszerűen lelécel a csapattól. Azt hittem lesz valami mellék küldi vele kapcsolatban, de nem volt. Pedig jó lett volna egy jó hosszú monolitos küldetés is, mert pripjatyban elég kevés küldetés van ahhoz képest, hogy mekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- iPad 9 Wifi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Arról nem beszélve, hogy pripjatyban egyszerűen lelécel a csapattól. Azt hittem lesz valami mellék küldi vele kapcsolatban, de nem volt. Pedig jó lett volna egy jó hosszú monolitos küldetés is, mert pripjatyban elég kevés küldetés van ahhoz képest, hogy mekkora.
shield