-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt!!
aktív tag
Jupiter gyárban találtem egy érdekes szerkezetet azthittem vmelyik küldetéshez kell, de már szinte az összes küldetést megcsináltam és még nem kellett egyikhez se.Majd csinálok képet róla.
-
Zsolt!!
aktív tag
Láttam a youtubeon bades és goodos végzödésű videót.Mi a különbség?A videók oroszul voltak.mi alapján döl el melyik végzödést kapom?
-
Zsolt!!
aktív tag
Végigvittem a játékot lehet folytatni valahogy,hogy megcsináljam a mellékküldetéseket?vagy vmi korábbi mentést folytassak?
-
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Xblades #2253 üzenetére
Zulu,Vánó,és a pilóta megvan már csak monolithos fickót kell beszervezni.Hütőtorony az az ahol az oázis van?Mellesleg tényleg elkezdtek üldözni a zóna lényei miután elhoztam az oázis szivét.Ezt az egyik fickó mondta amikor az oázisról kérdeztem.Az állomáson kiléptem alvás után és 3-4 zombi és egy csapat mutáns kutya várt igy egyszerre kicsit sok volt de szerencsére abamaradt.
-
Zsolt!!
aktív tag
Prypatba kellene csapatotszervezni 2 ember már megvan de kellene még egy. Kit lehetne beszervezni ?A monolithosokkal nem tudok mit kezdeni.Vki irta h a tudosoknál kellene vmi küldetést teljesiteni hozzá,de jelenleg semilyen küldetés nincsen náluk.
-
Zsolt!!
aktív tag
Kikapcsoltam az uacot de ugyanaz.nincs ötletem mit kéne csinálni vele.
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
Süni 1985 F #2104 üzenetére
Csak a legutolsó mentést hagytam meg de igy se jó nem lehet h az uac szól bele már a törléséhez is rendszergazdai megerösités kellett.
-
Zsolt!!
aktív tag
Vettem új vinyót újra kellett telepiteni a windowst.Persze a stalkert is újraraktam savegamet bemásoltam el is indult szépen a játék a régi mentésekkel de hiába nyomogattam az f5 az kiirta h mentett de valójában nem mentett.Mi lehet a gond?
-
Zsolt!!
aktív tag
Köszönöm!
Nem hiszem h visszamegyek mostanában továbbhaladtam a játékban bár csináltam egy print screent de volt egy kis áramszünet
igy elszált a kép.Most az egyik helikopter lezuhanási helyét vizsgálnám de ilyen szellem kutyák jönnek az épületben oszt kipurcantam majd holnap.A banditák miért váltak az ellenségemé? nem löttem le egyet se
-
Zsolt!!
aktív tag
Felraktam dx9-ben maxra acsúszkákon nem állitottam és ahogy megyek körben fekete árnyék vesz körül
.Mellékküldetéseket érdemes megcsinálni már az elején(esetleg egy jobb fegyvert beszerezni az elején) vagy inkább a föküldetésel foglalkozzak?
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a jobb beállitás dx9-ben max beállitás mellett v d10-ben közepesen? Látványban mi lesz a különbség?
-
Zsolt!!
aktív tag
Hello!
Miért van az h a benchmarkban d10-ben nagyon megnő a töltési idő d9-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen program, ami...?
- Macska topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged