- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Yettel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
Zsolt!! #2252 üzenetére
Hát csinálj meg egypár olyan küldit, ami az általad választott frakció érdekeit szolgálja. Én pl. Morgan pda-ját a szabadságnak adtam. Mindig kérdezgetni kell az embereket, hogy a tudomásodra jutott információ vajon kit érdekelhet.
XBlades: Nekem persze sz@rt bármit is kezdeni a monolitos mesterlövészekkel. Itt is érvényesült a jó öreg "magad uram, ha szolgád nincsen" mondás.
Arról nem beszélve, hogy pripjatyban egyszerűen lelécel a csapattól. Azt hittem lesz valami mellék küldi vele kapcsolatban, de nem volt. Pedig jó lett volna egy jó hosszú monolitos küldetés is, mert pripjatyban elég kevés küldetés van ahhoz képest, hogy mekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- IPHONE 16 PRO MAX , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest