Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz Xblades #2260 üzenetére
Nekem mindenki életben maradt pripjatyban, a befejezésnél mindenkiről kaptam infót, hogy mihez kezdett a zóna után. Ezért nem értem h hova tűnt Kósza, mert a befejező videóban meg benne volt, hogy különleges osztagot szervezett volt monolitosokból. Zulut meg lehet menteni az orrmányosoktól pripjatyban, hálából neked adja a géppuskáját (dögnehéz).
Egyébként én az exo-t találtam legjobb ruhának, azt hittem h milyen frankó, hogy van seva ruhám, de kb. semmit sem ér pripjatyban. Fél pillanat alatt lehámozta rólam bármi ami szembe jött. rohantam vissza az exomért janovba
Fegyver kérdésben tapasztalataim: AK zatonban teljesen jó, janovban még elmegy, pripjagyban felejtős. Játék vége felé ft200 alá nem szabad adni, mellette vintar meg gauss.
Dögök ellen armstel striker sorozatlövő sörétes ideális kimaxolva. Egy szolgálatos hullánál találtam, de van elrejtve is.
ft200-at rendeltem zatonban. Nem is találtam belőle egyet sem senkinél később. Páncéltörő lövedéket használtam végig a játékban, mást nem nagyon érdemes.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest