- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2362 üzenetére
hm, az úgy már jobb
mondjuk én még csak a negyedik napnál vagyok, eddig 3 megtalált helikopterrel (szeretek nézelődni).
na ja, csak engem a 15k mellé még a cuccaimmal is le akartak húzni.
max 50% az a pontosság, az is masteren. és az automaták (7-8-12es tárral) kivételével nekem még nem volt velük bajom. azokkal ott tud gáz lenni, ha slug lőszert használ az ellen (márpedig későbbiekben szoktak), az páncélozott célpontok ellen is hatékony. mondjuk nagyon nem pontosak, de sok ellenfél sokat sebez
a jupiteres quest chimera, az, amelyik megette Foxot (tehát a Trapper féle quest)... tárból én max 3mat engedtem bele a Groza/Thunderből, utánna mindig megevett (master fokozat, és összesen egy medkit volt nálam)... aztán gondoltam, meglövöm egy gránáttal, utánna csak egyszerűbb lesz. elugrott, lőttem, aztán a levegőben egyszercsak quest completed lett
apropó: hűtőtoronynak merre van a bejárata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest