Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir
üzenetére
nem, mert nem a vérszívó-fészek felől mentem, hanem a tó felől.

de egyre kevésbé tetszik nekem ez a mod, mióta beszéltem báróval, mindenki ellenség, a legutolsó szakadt stalker is lő rám, akárhova megyek. asszem kezdek új játékot, és kihagyom az elején a 'vidd el bárónak a cuccát' küldit. anélkül is odatalálok a szkadovszkra

ja, most legutóbb már elő tudtam venni mindenfélét a szkadovszkon, az más kérdés, hogy semmire se megyek egy szál pisztollyal, normálisabb fegyvert meg még nem találtam
nem mintha nem szoktam volna meg, hogy játék eleje elég kínlódós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nem mintha nem szoktam volna meg, hogy játék eleje elég kínlódós.
shield