-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Megértelek és félig-meddig igazat is adok neked, de Alienhun79-nek is igaza van. Gondolom szoktál olvasgatni a Magyarítások Portálon is, ott kiderül hogy a "Nagyobb" fordítók is megküzdöttek az elismerésért és már néhányan hivatalosan is fordítanak. Nem csak olyannal találkoztak, hogy kevesen köszönték meg hanem olyannal is hogy "leszólták" a munkáját. Kitartással, sok munkával és több honosítással elismerést szereztek. Ha még jól tudják publikálni a munkájukat az már főnyeremény. Természetesen az elhatározásodat tiszteletben tartjuk, mindenkinek saját magának kell eldöntenie mit kíván az érdeke.
ui.: még annyit tennék hozzá, hogy elég kevesen vagyunk itt, de ez nem jelenti azt hogy ilyen kevesen játszanak a modokkal. Szerintem sokak akik játszanak vele fogalmuk sincs, hogy itt egy kis társaság ügyködik.Alienhun79 a tárhelyen lévő torrentet (Stalkersoup) felraktam, ráraktam a patch-eket, de nem lett ....36-os csak ...25-ös. Felrakom a db. fájlosat, talán az már rendesen patch-elve van. Olvastam hogy a db. fájlokat gyorsabban tudja kezelni a játék, de nekünk a "gamedata"-s kell a nyelvi fájlok miatt. A db.-ből kiszedni ki lehet, de a vissza tömörítése az probléma lehet.
-
Alienhun79
tag
Részben igazad van, de kicsit úgy érzem a sok no name nevében azt kell, hogy mondjam, aki letölti a munkád szerintem azzal meg is köszöni, tudom ez sovány vigasz.Szerintem a jövő a módolásban van, miért is Black Mesa, vagy a zombis mód Arma 2 -nél (nem jut eszembe a neve) Misery 1-2.Szerinted Pel őszintén, kinézed sok magyar gamerből, hogy cső fps-kel xarakodik már 10 éve, multiban igen, de az más tészta.Igen is dolgozzál sokat
, hogy tudjanak rólad, haljanak rólad, de ez nem egy-két... mód után fog eljönni, mint a sült galamb.Komolyan nem bántalak, csak próbállak bátorítani, ja és kívánom a sikert minél hamarabb (LA) amiből profitálni tudsz.Ha ilyen ügyes vagy valamiben, ne hagyd a polcon porosodni.Még egyszer, senkit sem, főleg téged nem akarlak elítélni, csak buzdítani.Mondja ezt egy gyarló, utca ember, és ha segíthetek segítek, de nem tanultam angolt és programozást, viszont van sok söröm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Új Zeblaze Stratos 4 okosóra eladó
- Új Blitzwolf Voyager 1 okosóra (BW-Voyager 1) eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest