- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nem tré, fogtam elmentem a szennyvíztisztítóhoz, kinyírtam mindenkit és ott a távcsöves csúzli készre szerelve, tököm fog ott boltolni filléres szarokkal napokig, csak ha úgy is erre vagy ráutalva, akkor a szarnak van ott a technikus gyerek értesz, ezzel csak olyan, mint ha ott se lenne, ettől nem lesz jobb a játék, csak még azt is kiveszik vele ami benne van. Amikor a stalkerektől, akiknek a kaját viszed elhozod a szerszámokat és odaadod a szerelőnek mondhatná azt, hogy cserébe megtanít szerelni aztán kész. Úgyis csak az elején játszik, játszana. Még sehol nem tartok, de már most bőven elég az, amit az utamba kerülő áldozatoktól elszedek, szóval később meg már ezért nem fog kelleni, akkor meg minek.
A notit amit a szennyvíztisztítónál találsz oda kell adni később esetleg valakinek, vagy az csak annyi, hogy elolvastam a mélt? Ha nem kell eldobom a csába, 3 kg. Ígyis keményen beszívtam, mert nem vettem észre, hogy van nálam 14 üveg vodka aztán csodálkoztam, hogy alig bír el valamit a dzsoni, erre most látom, hogy van nála egy rekesz szesz, pöppet izzadt tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Mozgásban a Solo Leveling: Arise Overdrive
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest