Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
1.6.0.2 verzió vagy peccs kell az smg mod-hoz?Mert amikor én felraktam ezt a frissítést a játékra nem akart elindulni ill rossz fájlal próbáltam indítani és letöröltem,majd ismételt telepítésnél már nem akart rátelepedni az alapjátékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield