- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okapi
csendes tag
Sziasztok Stalkerek.
2 Móddal is probálkozok de sajnos mind a kettőben elakadtam.
1. A Chernobyl Chronicles elkezdetem, s mindjárt a leg elején fel kellene törni egy kódolt PDA. A térképem jelzi is a technikust , de hiába megyek oda hozzá nem kínálja fel a lehetőséget, hogy odaadjam nek. Próbáltam este, éjjel, nappal...Csak javítani akar..
2. Az AMK 2.0 modnál, amikor eljutok odáig, hogy a tudósoktól kell felvenni a szokásos küldiket egyből lefagy ha menteni akarom. Sajnos itt megállt a tudományom. Hiába akorok bármerre menni, akár pripjatba , akár vissza az alföld felé ha mentek azonnal kidob .
HA valakinek lenne ötlet hogyan tudnék ezen bugokon átvergődni nagy örömöt szerezne. Nagyon tetszenek .
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest