- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
üzenetére
Komolyan mondom, ettől a csiki-brikitől hányingerem van
Hogy mitől lett ilyen hülyén népszerű ez a szar nóta, nem tudom, de amikor valaki csak megemlíti, nekem ez az egész Zóna hangulat lesüllyed egyből valami parasztlakodalomba. Ennyire romboló hatású hangulatelemet még egyik játékban sem tapasztaltam, és ez nem maga a betétdal miatt van, hanem a miatt, hogy ilyen buzis divatot csináltak belőle. Feliratkoztam egy csomó Stalker csoportba, de mindenhol csak ezzel a csikizéssel tudnak előállni, a játékról már szó se esik újabban. Ahogy látom már ide is eljutott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Hogy mitől lett ilyen hülyén népszerű ez a szar nóta, nem tudom, de amikor valaki csak megemlíti, nekem ez az egész Zóna hangulat lesüllyed egyből valami parasztlakodalomba. Ennyire romboló hatású hangulatelemet még egyik játékban sem tapasztaltam, és ez nem maga a betétdal miatt van, hanem a miatt, hogy ilyen buzis divatot csináltak belőle. Feliratkoztam egy csomó Stalker csoportba, de mindenhol csak ezzel a csikizéssel tudnak előállni, a játékról már szó se esik újabban. Ahogy látom már ide is eljutott.
shield