- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
FeketePok #33515 üzenetére
A Diverzánsot legalább 6x végigvittem és mindig értek meglepetések, ennek ellenére tetszett a mod. Ne kövezzetek meg, de én most egy csalást fogok javasolni. Tehát amikor már tényleg nincs megoldás én javaslom azt a spawn menü (ha jól emlékszem ez a neve) megoldást. Én a 4. végigjátszás után kapcsoltam be poénból, tesztelésből. Érdemes belőni, mert pld. a szerszámokat egyszerűen csak hozzá adod a listából és nem kell keresgetni többet. Persze ennél több mindent is lehet csinálni, de csak óvatosan, (pld teleportok berakása) mert könnyen tönkremehet az egész játék és lehet elölről kezdeni! Ha jól emlékszem olyant is lehet, hogy átugratod a Noé küldetést -vagy bármelyiket-, bár azt az opciót soha nem próbáltam.
(Én leginkább csak szórakozásból ellenfeleket raktam be, meg magamnak segítőket és csináltam hatalmas lövöldözéseket, jó élmény volt.)
Ha gondolod segítek benne, ha visszajöttem.
Addig is javaslom a [link] vagy [link] linekek átnézését (nem tudom melyik verzióval játszol). Oldal alja "[Tippek, trükkök, segítség]" rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest