- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
A Hubai alltal modositott verzioval jatszom,ami a tudnivalok elolvasasat ileti azt megtettem de enyhen szollva is elegge nagy zur van benne mivelhogy azthiszem google forditotta katyfasz.Annyit azert kihamoztam belole hogy a szerszam spawnolas bizonyos semakat kovet namostmar nalam a 3. sema mukodik minden szerszam ott van ahol a hermadik semaban irja ugy Zatonon mint Jupiteren csupan a Zatoni durva munkahoz valo szerszamkeszlet hianyzik.Ugyancsak a tudnivalokbol kihamoztam,hogy allitolag a dilissel ertsd Noe csak akkor lehet beszelni ha megkapod a helikopterek felkutatatasa -SZKAT-kuldiket vagy tevedek?
Ja es spawnolos segedeszkozt en is probalatam hasznalnai -sikeresen el is basztam ezzel nehany dolgot es egy nagyon korai mentesrol visszakellet toltenem_de a szerszamokon kivul mindent bespawnolt majdnem csak amit kell azt nem.A spawn mod neve Skidz spawn menu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield