Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
Sziasztok, Diverzans moddal probalok jatszani hat mit ne mondjak ekkora halom szart eletemben nem lattam -most nem reszletezem mert oldalakot lehetne irni a mod keszito idotizmusarol - most abban szeretnek segitseget kerni azoktol akik jatszottak mar ezzel a moddal,mi a francot lehet kezdeni amikor nem tudok Noeval beszelni az istennek sem a teranomalias kuldetes kapcsan ugyanis a dilinyos ha odamegyek hozza nem all szoba mert allitolag varja az uj mutans tamadast.Amugy ehez hasonlu script bugokkal meg spawn bugokkal tele van ez az idiota mod.Ja es meg egy kerdes Zatonban hol lehet durva munkahoz szerszamokat talalni mert en vegigfesultem minden teruletet es sehol nem talaltam ,erdekes modon a finim munkara valo meg a kalibralashoz valo szerszamok rendesen megvannak de a durva az sehol nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- EREDETI Apple AirPods Pro 2, alig használt, 2db töltőtok, vadiúj fülharang szett, makulátlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest