-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
SaGa: köszi az észrevételeidet!
Mirr Murr: A Lost Alpha-t egyszer végig játszottam már, ezt az "új" Dc verziót még nem próbáltam. Magyarítás van hozzá? Olvastam róla hideget, meleget is kapott, mik a tapasztalatok?
Amúgy az még szívás, amikor a WoT végén nem futsz egyből Novikov után! Hagytam, hogy hadd szaladjon előre, majd én megyek...hát fél óra kevergés után vissza kellett töltenem a mentést, mert nem találtam meg, hogy hova futott. Meg észrevettem egy bug-ot is (legalábbis szerintem bug) Amikor mondja, hogy vissza kell kapcsolni az áramot, azon a helyen jön 2 vérszívó és akkor beáll a karaktere. Nem is küzd ellenük csak áll ott és néz. A szörnyek kiiktatása után is csak áll. Vagy nem megy tovább és mentés vissza töltése, vagy bele kellett lőnöm egyet, akkor tért magához. Másnál is volt ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest