- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Dhampir #33497 üzenetére
Izlom = Iz(ga)lom
Latjatok hogy milyen izgatottan futkosnak es hadonasznakAmugy baromira idegesit, hogy a burernek nem talaltam/tunk egy nagyon jo kifejezo nevet.En vagy 20 szot osszegyujtottem, aztan amikor idom lesz berakom, es lam megszavazzuk hogy melyik legyen, talan valakinek eszebe jut egy frappans elnevezes, ha egyik sem felel meg.
A zsonglor az eleg jo lenne, csak az nem magyar...Az alapjatekban eleg jol vannak elnevezve a mutansok, az oke, habar Saga59 toppantoja sem kutya, ez az izlomnak is szerintem pont talalo a nyurga (bocsi Erdo, de rohogtem hogy legnómoztad oket), Erdo mondjuk leröfizte a husikat, de az is jopofa, meg a csika/cseka is (habar vigyazat, a cseka az valami allambiztonsagi szerv volt a kgb elott ha jol emlekszem
)
A rágcsa is fasza, lehetett volna ugrancs is...
Az alkutya helyett lehetett volna mondjuk csikasz, mert valami farkaskeverekek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest