Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #33445 üzenetére
Igen fegyver nélkül állsz míg oda nem jön a zsoldos, első alkalommal én is leszedtem őket.
Most kicsit elakadtam. Vöröserdőben elmentem keresni a tudósokat, nem voltak ott visszamentem Erdészhez és most várom az értesítését. Amikor még az angollal játszottam, akkor kaptam küldetést, gondolom a szerelőtől, hogy a bányában keressek neki elektro cuccokat, de semmi pedig Gerának kipucoltam a bányát.
Most csak nézelődöm itt az őrposztnál. Igaz lenne egy küldi, hogy nyírjak ki egy szolgálatost képződmény miatt, de ezt még nem vállaltam el. Lehet nem lenne jó.
Habár csak próbának megcsinálom. - Megcsináltam, de nem jó, mert az célpont Fontos NPC.
(Szemenov - Szemjonov, két eltérő elnevezés)Picit jobban olvasható 1920x1080-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest