Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Igen, visszakuldenek hogy nyird ki a szolgalatosokat, aztan te haladsz tovabb a tortenettel, de egyszer meg a zsoldosok visszahivnak, vagy lehet ez volt a visszahivos eset, es kesobb mintha oket is ki kellene aztan nyirni, vagy adnak meg valami feladatot kozben, mar nem tudom, egyszer vissza kell majd menj oda, mert egy eltunk professzort keresel, es akkor mar nem lesznek ott, vagy ilyesmi, mar nagyon kavarom a modokat, es van mar vagy 2-3 honapja hogy befejeztem...
Elveszett sztalker ? Az gozom nincs hogy kitol vagy hogyan kapod a kuldit...
Katonai Raktarak : nem tudom milyen doksit es kinel talaltad meg, most nem dereng...Viszont azt hiszem, hogy ha a sarga jelzesu feladatokat csinalod - a fo tortenetszal gondolom - akkor nyilik majd meg az ut.
Vegig kell majd nezzem a videokat, csak a laptopom annyira szar, hogy rohadtul szaggat, meg megall, es hulyere nincs kedvem ezzel szarakodni, majd a masik, asztali gepen megkeresem, azon normalisan megy, es magat a jatekot is le kell szedjem, van egy hivatkozasod hozza, hogy ne keresgeljem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield