Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Köszi, most jutottam át Pripyatba. Majd ha újra kezdem megnézem a Zsoldos küldetést, érdekel, hogy mi lesz. De fura volt, hogy az alagútban alig volt szörny, a Diverzánshoz vagyok szokva, nem pár éppen arrafelé kószáló patkányhoz

Azért itt is van "érdekesség". Pld Noéval egyeltalán nem tudtam beszélni (4x mentem oda hozzá véletlenszerűen), állandóan a mutánsokat várta, így kénytelen voltam lelőni az Iránytű miatt. Aztán karmolom a falat a véletlenszerű taposóaknáktól az utakon, aki beletette bekaphatja
Szóval az utakon nem szabad 10 lépésnél többet közlekedni, mert TUTI hogy lesz egy taposó akna egyszer csak. Remélem Pripyatban nem így lesz! (Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?)
Az Alpha csapatok viszont szerintem jóval erősebbek mint a Diverzánsban! A probxaz hídnál például 20 Alpha volt! Amikor jöttek elő a Tudósok érdekes volt, hogy az Alpha közbeszólt, párszor újra kellett kezdeni azt a részt. Nem beszélve arról, hogy van pofájuk bejönni (!) a janovi állomásra. Mondjuk az nem annyira tetszik, hogy átlőnek a falon, meg a csukott ajtón...Nagyon erősek, bokrok mögül, ködben, sötétben -mindegy- és elég messziről is lenőnek seperc alatt.Erről mit illik tudni? Youtube Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Victus fb3804no 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Garancia
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield