- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aino
tag
Szép estét Urak.
4 hónap kihagyás után úgy döntöttem, hogy újra előveszem a játékot. Örömmel láttam, hogy kijött a Call of Chernobyl 1.4 és még Arsenal mod is van hozzá. El is indult úgy, ahogy kell. Az ötödik töltés crash után sikerült rájönni, hogy egy-két beállítás nem szeret, de végül sikerült működésre bírni. Rá is raktam az Arsenal modot, de indításnál exe hibával leállt a játék. Kitöröltem a gamedata mappát, de ugyan úgy meghalt az exe indításnál. A log file teljesen üres volt. Újra raktam a CoC 1.4-et, de újfent X-Ray 1.6 Engine hiba üzenet fogadott és már a user.ltx-et se tudta megcsinálni az appdata mappában...Ekkor kíváncsiságból leszedtem az összes stalker-t steam-ről, de ezek se indulnak el. Szintén exe crash, appdata mappa teljesen üres.
Sose találkoztam még ilyen hibával. Remélem Ti tudtok rá valami megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő