- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aino
tag
Szép estét Urak.
4 hónap kihagyás után úgy döntöttem, hogy újra előveszem a játékot. Örömmel láttam, hogy kijött a Call of Chernobyl 1.4 és még Arsenal mod is van hozzá. El is indult úgy, ahogy kell. Az ötödik töltés crash után sikerült rájönni, hogy egy-két beállítás nem szeret, de végül sikerült működésre bírni. Rá is raktam az Arsenal modot, de indításnál exe hibával leállt a játék. Kitöröltem a gamedata mappát, de ugyan úgy meghalt az exe indításnál. A log file teljesen üres volt. Újra raktam a CoC 1.4-et, de újfent X-Ray 1.6 Engine hiba üzenet fogadott és már a user.ltx-et se tudta megcsinálni az appdata mappában...Ekkor kíváncsiságból leszedtem az összes stalker-t steam-ről, de ezek se indulnak el. Szintén exe crash, appdata mappa teljesen üres.
Sose találkoztam még ilyen hibával. Remélem Ti tudtok rá valami megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest