- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aino
tag
Szép estét Urak.
4 hónap kihagyás után úgy döntöttem, hogy újra előveszem a játékot. Örömmel láttam, hogy kijött a Call of Chernobyl 1.4 és még Arsenal mod is van hozzá. El is indult úgy, ahogy kell. Az ötödik töltés crash után sikerült rájönni, hogy egy-két beállítás nem szeret, de végül sikerült működésre bírni. Rá is raktam az Arsenal modot, de indításnál exe hibával leállt a játék. Kitöröltem a gamedata mappát, de ugyan úgy meghalt az exe indításnál. A log file teljesen üres volt. Újra raktam a CoC 1.4-et, de újfent X-Ray 1.6 Engine hiba üzenet fogadott és már a user.ltx-et se tudta megcsinálni az appdata mappában...Ekkor kíváncsiságból leszedtem az összes stalker-t steam-ről, de ezek se indulnak el. Szintén exe crash, appdata mappa teljesen üres.
Sose találkoztam még ilyen hibával. Remélem Ti tudtok rá valami megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- gerner1
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest