- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aino
tag
válasz
Balathruin #31093 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Directx-el volt probléma...Nem is értem hogy történhetett ez, hisz már régebben is ezen az os-en játszottam és akkor nem akadékoskodott a játék. Ezer köszönet!! -
Aino
tag
Szép estét Urak.
4 hónap kihagyás után úgy döntöttem, hogy újra előveszem a játékot. Örömmel láttam, hogy kijött a Call of Chernobyl 1.4 és még Arsenal mod is van hozzá. El is indult úgy, ahogy kell. Az ötödik töltés crash után sikerült rájönni, hogy egy-két beállítás nem szeret, de végül sikerült működésre bírni. Rá is raktam az Arsenal modot, de indításnál exe hibával leállt a játék. Kitöröltem a gamedata mappát, de ugyan úgy meghalt az exe indításnál. A log file teljesen üres volt. Újra raktam a CoC 1.4-et, de újfent X-Ray 1.6 Engine hiba üzenet fogadott és már a user.ltx-et se tudta megcsinálni az appdata mappában...Ekkor kíváncsiságból leszedtem az összes stalker-t steam-ről, de ezek se indulnak el. Szintén exe crash, appdata mappa teljesen üres.
Sose találkoztam még ilyen hibával. Remélem Ti tudtok rá valami megoldást. -
Aino
tag
válasz
Antonius1978 #22697 üzenetére
Köszönöm szépen!!
-
Aino
tag
válasz
Antonius1978 #22694 üzenetére
Megnéztem így, hogy újra raktam az egészet és így is megáll egy ponton az állomáson. Viszont megnéztem egy kb 2 órával azelőtti mentést és annál meg jó volt. Lehet, hogy újra kezdem onnan. Elég érdekes hiba.
-
Aino
tag
válasz
Antonius1978 #22692 üzenetére
Na most újra raktam az egészet. Megnézem, hogy így jól működik-e ha pedig nem, akkor megköszönném ha feltöltöd a mentésed!
-
Aino
tag
Üdv urak!
SGM 2.0 + Geonezis modot kezdtem el játszani. Az lenne vele a problémám, hogy a Jupitertől jöttem vissza felé Yanov-ba Nitronak le adni a doksikat. Az állomásra a főbejáraton belépve és Nitro szobája felé fordulva meg akad a játék és bejön Zaton töltőképernyője. Betölti a pályát, utána egyből újra Yanov-ot kezdi el tölteni és lerak a bithumen anomália előtt. Próbáltam egyel régebbi mentést betölteni, de ugyan ez a hiba jön elő MINDIG! Nincs valakinek vmi ötlete, hogy mitől lehet ez? -
Aino
tag
válasz
shield #22473 üzenetére
Win7 alatt a CPU Control 2-t használtam. Ebben is belehet állítani, hogy mennyi magot használjon a program.
-
Aino
tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy Nitronak össze kellett szedni 3 modult Jupiternél (sgm 2.2) és mikor leadnám neki a küldit nincs semmilyen párbeszéd amivel betudnám fejezni. Van rá vmi megoldás, vagy ez egy jó kis bug ami nem lett kijavítva...Előre is köszönöm! Ja még lenne egy kérdésem, hogy mikor fog megnyílni Red Forest mert addig nem mehetek át a katonai területre :\
-
Aino
tag
válasz
rétisün #11482 üzenetére
\gamedata\configs\mod_parameters\save_data\save_data.sgm-be nyultam bele.
Ahogy kivettem itt tárolja a mentésekhez tartozó statokat.Minden egyes mentéshez külön értékek vannak. Én csak a rangot a fejlövést meg a trader_supplies_stage-t írtam át mert szinte semmit nem lehetett kapni a traderektől...Így most működik,de kitudja hogy meddig -
Aino
tag
válasz
Physicist03 #11479 üzenetére
Na vissza írtam a fejlövést az elektronikus pénzt meg a rangomat. Eddig úgy néz ki hogy jó lesz!
-
Aino
tag
válasz
Physicist03 #11477 üzenetére
Köszönöm! Közben én is megtaláltam. Megpróbálom átírni
-
Aino
tag
Sziasztok! Volt egy kis problémám a játékkal (SGM 2.2+Guns Pack+AF3) és ezért a mentéseken kívül letöröltem és újra raktam most már jó meg minden, viszont a statisztikám első oldala, ahol a küldetések meg a fejlövések vannak az nullázódott :\ Lehet hogy nem a mentések között volt a stat és én töröltem a játékkal? De az elért kitüntetések megvannak. Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!!
-
Aino
tag
válasz
SetCHOO. #6235 üzenetére
Sziasztok! Ebben a hozzászólásban lévő modokat raktam fel a játékra +a magyarosítást és Pripjat-ig nem volt semmi probléma. De Pripjat töltése közben kifagy :\\ Próbáltam megvilágítási beállításokon változtatni, de semmi különbség, azt is próbáltam hogy az egészet újra raktam az atmosfear nélkül, de úgy az előtte lévő mentéseket se töltötte be! Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged