- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #30404 üzenetére
En is meglepodtem a dolgon, mert ugy frissiben nem is jutott a dolog eszembe, csak akkor mikor lementem a laborba, hogy elvileg ki kellett volna akadjon.
De van egy lehetseges magyarazatom, mert tudom, hogy nem torodtem az ilyen aprosagokkal.
Elvileg egyes modoknal van, ugy emlekszem egy .ini allomany, amiben valamit at kell tenni OFF-ra, vagy ON-ra, mar fene emlekszik.Na en az ilyesmivel nem torodom,semmit sem allitottam at, de mindig ment minden mod.
Talan ez kavarhat be azoknak, akik kovettek a leirt utasitasokat.En nem, es lehet ebben keresendo az hogy nalam statikussal is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest