Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 8 - újrahasznosítva
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
prodata2
üzenetére
Én személy szerint beleuntam a Miserybe, épp most hagytam abba Janovnál. Szép, meg stabil, meg minden, de semmi újat nem adott a játékhoz azon kívül, hogy rengeteg kacatot tudsz összeszedni, amitől gyorsan megtelik a zsák, de használni alig lehet őket, mivel a javításokhoz egyéb, ritka eszközök is kellenek. Igazán valósághűnek se nevezném, mert milyen valóságban lőnek le egy lövéssel ködön meg bozótokon keresztül, 1000 méterről holmi banditák? És miután megszerzem ugyanazt a fegyvert, nekem alig hord 200 méterre
Szerintem az igazi COP mod, ami magát az alapjátékot módosítja, bővíti, de nem játszhatatlanná teszi, hanem élvezetesebbé, az az SGM 2.2 (az Enot már nem). De hát ez csak az én véleményem, a Misery is megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Háztartási gépek
- EAFC 26
- Arc Raiders
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szerintem az igazi COP mod, ami magát az alapjátékot módosítja, bővíti, de nem játszhatatlanná teszi, hanem élvezetesebbé, az az SGM 2.2 (az Enot már nem). De hát ez csak az én véleményem, a Misery is megér egy próbát.
shield