Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
prodata2
üzenetére
Én személy szerint beleuntam a Miserybe, épp most hagytam abba Janovnál. Szép, meg stabil, meg minden, de semmi újat nem adott a játékhoz azon kívül, hogy rengeteg kacatot tudsz összeszedni, amitől gyorsan megtelik a zsák, de használni alig lehet őket, mivel a javításokhoz egyéb, ritka eszközök is kellenek. Igazán valósághűnek se nevezném, mert milyen valóságban lőnek le egy lövéssel ködön meg bozótokon keresztül, 1000 méterről holmi banditák? És miután megszerzem ugyanazt a fegyvert, nekem alig hord 200 méterre
Szerintem az igazi COP mod, ami magát az alapjátékot módosítja, bővíti, de nem játszhatatlanná teszi, hanem élvezetesebbé, az az SGM 2.2 (az Enot már nem). De hát ez csak az én véleményem, a Misery is megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem az igazi COP mod, ami magát az alapjátékot módosítja, bővíti, de nem játszhatatlanná teszi, hanem élvezetesebbé, az az SGM 2.2 (az Enot már nem). De hát ez csak az én véleményem, a Misery is megér egy próbát.
shield