- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát,ez a Slayer mod, Zatonra érve, szó szerint az alapjáték. Semmi új benne, azért küldtek oda, hogy feltérképezzem ugyanazokat a helikoptereket és annyi. Ugyanazok a régi feladatok várnak, amiket már kívülről tudunk. Talán a néhány alpha csapat változtat valamelyest a megszokott tájon, na meg a szerszámokat máshova rejtették el, jól be a kövek közé, mintha az mit tudom én milyen nagy módosítás lenne. Most épp átértem Yanovra, ott is minden ugyanaz... Gyorsan átjuttatom magam Pripjátyba, hátha ott változik valami, mert ez így már unalmas. Az új fegyverek is lassan elfogytak, szerintem semmi értelme az egésznek. Az eleje új volt, bár a pályák ott is a régiek, mintha egy intro lenne az alapjátékhoz. Amolyan SGM 2 koppintás, de másképp és nem annyira sikeresen. Zatonon már erősen laggol is a játék, ott, ahol jól ment a Halál Ellen, a Medeiros vagy akár az SGM is. Elég optimizálatlan, ami lehet a béta verzió hibája is. Viszont itt találtam a legszebb vizet az eddigi modokban, ezt alá kell írni. Minden esetre, ha nekifogtok, az első dolgotok telepítés után az legyen, hogy törlitek a gamedata\sounds\actor mappát, a játékos sérüléshangjait, mert elképesztően nevetséges az a sok rinyálás, amit egy-egy kisebb sérüléskor hallani
. Az eredeti hangok százszor jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- Lenovo Thinkpad T540p i5-4200M / 8GB ddr3/ 120gb sata ssd / töltő / akku nincs
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- GIGABYTE GA-8I915ME LGA 775 P4 3.06GHz / AGP /PCI Expess
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest