Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Nem, 1724, bocs, elírtam az Olvass-el.txt-ben (persze utána lehetne nézni a neten Kant születési évének a segítség olvasgatása helyett).
És azt hiszem, nekem is azért nem nyílt ki másodszorra, mert rossz kóddal próbálkoztam (1721). Javítom a leírást...
Ha megoldod Maliknak (Szabadság) mindkét feladatát, beszélhetsz vele arról, hogy haver, eddig mindent megcsináltam, nem tudsz kisegíteni valamivel? És elmondja, hogy egy osztaguk látott valami furcsa jelenetet és útbaigazít. Egy kazettához vezet a nyom, amiben labor doksik vannak. Ez be tud fuccsolni, ha hamarabb lövöd le az üregben a sznorkokat, minthogy megtudnád ezt az infót.
Ja, Malikéknak van egy szerszámosládában némi pénze, de ha észrevesznek, mikor elveszed (és észrevesznek akkor is, ha nincs senki a szobában), akkor kénytelen leszel kiirtani a Szabadság kontingenst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 3D nyomtatás
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield