- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #26883 üzenetére
Naná, hogy Gladiator II. Meglett, visszatöltöttem ott vagy kétszer és megjelent alul a kereskedés lehetőség. Borongósban megvédtem a futárt is, de egy újabb gond akadt. Meg kell védjem az egyik tudóst miközben levegőmintát vesz, mert a sztalkerek meghibbantak valamitől s egymásra lövöldöznek. Ez az ürge:
Amikor elértünk a célhoz, jött egy kitörés. Furcsamód ebben a játékban csak nekem kell elbújni a kitörések elöl, mindenki más köszöni szépen. Nekem vissza kellett futnom a bázisra a kitörés elől, utána meg vissza a tudóshoz. Csakhogy ő már jó ideje ott macerál és nem történik semmi körülötte. Valami mutánsok ott ólálkodtak, leszedtem őket már kétszer is, de Superman nem mozdul? Van valami egyéb is itt, vagy újra beragadtunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest