- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Hali!
Egy kis HELP kellene! A könyvtárban vagyok, és miután kinyitom az ajtót, ami mögött az a furcsa összetákolt antenna van, az addigi kísérőim ellenséggé válnak, pedig külön figyeltem (többszöri próba után), hogy még az irányukba se lőjek semmivel.
Kénytelen vagyok lelőni őket, de nem kapok több feladatot, mindössze annyi az aktív küldetésem, hogy keressek egy technikust, aki megvizsgálja az ismeretlen fegyvert.
Miért lesz ellenség az eddigi csapat?
Merre keressek megfelelő technikust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest