- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Amúgy meg az a gáz, hogy megtisztítottam a könyvtárt, a két társam ellenség lett, (ellógtam előlük, nem lőttem le őket) viszont nincs semmilyen küldetés vagy feladat, amit csinálni kellene, mindössze az, hogy szerezzek információt az ismeretlen fegyverről. Na de honnan? Kihalt az egész város, csak a mutánsok vannak mindenfelé.
-
Clemi
veterán
Szétdob az ideg! Visszamentem Jupiterbe, és eltűnt a szervó ruhám, és az otthagyott fegyverem a tárolóból. Most ilyenkor mi a fene van? Kifizettem egy rakás pénzt érte. Most meg sem tudom nézni, hogy a páncél amit a katonai bázison kapok Pripyatban az jobb-e.
-
Clemi
veterán
Hali!
Egy kis HELP kellene! A könyvtárban vagyok, és miután kinyitom az ajtót, ami mögött az a furcsa összetákolt antenna van, az addigi kísérőim ellenséggé válnak, pedig külön figyeltem (többszöri próba után), hogy még az irányukba se lőjek semmivel.
Kénytelen vagyok lelőni őket, de nem kapok több feladatot, mindössze annyi az aktív küldetésem, hogy keressek egy technikust, aki megvizsgálja az ismeretlen fegyvert.
Miért lesz ellenség az eddigi csapat?
Merre keressek megfelelő technikust?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest