Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    ez a SMARTER elmebeteg.

    avagy 20 perccel játék kezdete után, fogócska a hajótól nyugatra: egy pseudogiant a quest(!) beállításokkal (az, amibe olyan 10 tár kell kipusztulásig, tehát a gauss labban élő), egy bloodsucker, két csapat snork (2x4fő), pár boar, két izlum (hosszúkezű zombi, shotgunból három kell bele), egy csapat hiúz, valamint egy chimera.

    ha megütnek vérbe fagy a képernyő (unrealisztikus, ilyen fejsérülésnél lehetne, de azt nem lehet túlélni), vállról célozni nem lehet (realisztikus, ugyanakkor az elején nagyon szivató).

    detector alapból nincs, visszatértünk a jó öreg használhatatlan alapvérthez, meg a használhatatlan kétcsövű shotgunhoz (bár ez két perc alatt cserélhető SPAS14re). ez az első fél órát szerintem feleslegesen megnehezíti magasabb nehézségi fokozatokon.

    pénzem már van, de minek, ha nem ad el senki vértet.

    SoC: OblivionLost2.0 ugrik be erről, a 200 zombival, 50 chimerava, 50 bloodsuckerrel, 30 törpével az északi CNPP yardban, amiben legendásan el volt szúrva a nehézségi szint (három exo szakadt le 0%ra, mire kiértem CNPPből a játék vége után). ill a fenét, doom2 nightmare a populációmennyiség és az őrült (re)spawn alapján.

    valamint: a lőszerikonok megváltoztatása csodálatos döntés volt, eddig első ránézésre meg lehetett ismerni a különböző lőszertípusokat, ez most megváltozott (hasonló, mint Priboiban).

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák