- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
hubai1979 #24399 üzenetére
A hangtompítós feladatot a fegyvermestertől kapod, ezért mész Limanszkba. Ennek a küldinek a végén adja meg a képen lévő számkombinációs zsák koordinátáit a monolitos szerelő, már ha a küldi során életben marad (amikor az érkező monolitosokat meg kell védeni a mutánsok rohamától a téren. Nekem azért kellett azt a szakaszt újrajátszanom, meg meghalt a csóka és ezért megakadt a feladat). A számkombinációt meg kell keresni hozzá. Valahol a lépcső alja és a környező utcák között van (a videós végigjátszásnak, amit korábban linkeltem neked, egy későbbi részében pontosan mutatja a helyet). A kombináció egyébként 1408, de ha nincs felvéve a feladat a küldetések közé, üres lesz a zsák. Amikor visszaérsz Limanszkból a hangtompítóval, kapsz egy spéci ruhát, spéci fegyvert, és akkor mehetsz át Borongósra a térbuborékos meg pszi-sugárzós küldit megcsinálni. Tudósokat kell kimenteni a térbuborékból.Elég szopatós küldi, főleg osonkodásból és lesből lövöldözésből áll, érdemes éjjel megcsinálni, mert ha észrevesznek, game over. A pszi-sugárzós részt a végén még én sem csináltam meg, mert nem vagyok elég ügyes meg türelmes...
Ha ezt befejezem, akkor mehetek az Erdészhez a megfejtett iratokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Tesla topik
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő