Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
YEP

Végre sikerült good ending-el kijátszani...
Érdekes, hogy csak 95 küldit csináltam meg, de a Diplomat, Balance, meg a Friend of Duty-n kívül az összes többi szintet elértem. (természetesen az alternatívokat sem
)Az Oázishoz korábban írta valaki, hogy kell az Irányítű. Szerintem nem kell, mert nálam nem volt, mégis sikerült megszereznem. Mondjuk az elég gáz, hogy a tudósok csak 7K-t adnak érte...
És Streloknak nem tudtam odaadni a puskáját
Pedig direkt végigcipeltem magammal, hogy milyen frankó lesz majd, ha a leveleivel együtt ezt is megkapja, de nem. És még kereskedésbe se lehet eladni neki 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

shield