Hirdetés
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Aarpok #22819 üzenetére
Nekem sem okoz problémát, nem is igazán használom az új fegyvereket. De pl. az egyik kedvencem, a Groza-t is jól elcseszték... Új modellt kapott, ami egyrészt igénytelen és ronda, továbbá nincs rajta integrált gránátvető és még az iron sight is rossz rajta. Szerintem teljesen jó volt az alap. De azt nem értem hogy ha nem csinálják meg normálisan minek kellett egyáltalán hozzányúlni... Eléggé hangulatromboló dolgok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest